Extopsporter TV

Over Extopsporter.nl

Extopsporter.nl is de website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je een steuntje in de rug geven als je het even niet meer weet.

Lees verder >>

Diepgaan voor Vancouver

Diepgaan voor Vancouver is een zeldzaam openhartige documentaire over shorttrackster Margriet de Schutter, de weg naar de Olympische Spelen en het moment van stoppen.

Bekijk de documentaire >>

.

Vernieuwde druk
Stoppen & Doorgaan

Een inspirerend boek voor iedereen – binnen en buiten de sportwereld – die een verandering doormaakt. Lees verder >>

Stoppen & Doorgaan - vernieuwde druk!

Aflevering 75: Volvo Ocean Race met Lobke Berkhout

Iedere week gaat Extopsporter.nl met de camera op pad om te praten met ex-topsporters en specialisten. Hoe is het om te stoppen, hoe gaat het nu met de ex-topsporters, wat hebben ze doorgemaakt en wat voor tips hebben ze?

Extopsporter TV is het online TV programma over allerlei thema’s rondom (het leven na) topsport. Op zaterdag 30 juni was er de in-port race van de Volvo Ocean Race in Scheveningen.
Voorafgaande hieraan vond er een bijeenkomst plaats van de atletencommissie van NOC*NSF met atletenvertegenwoordigers van sportbonden en werden ze verrast met een kick-off van voormalig topzeilster Lobke Berkhout. Zou zij zelf ook ooit mee willen doen?

Maandag 2 juli 2018

Meer openhartige verhalen van ex-topsporters zien? Ga naar Extopsporter TV >>