TV Portal

Over Extopsporter.nl

Extopsporter.nl is de website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je een steuntje in de rug geven als je het even niet meer weet.

Lees verder >>

Diepgaan voor Vancouver

Diepgaan voor Vancouver is een zeldzaam openhartige documentaire over shorttrackster Margriet de Schutter, de weg naar de Olympische Spelen en het moment van stoppen.

Bekijk de documentaire >>

Recencies:

“Ik heb het boek met veel interesse gelezen”
– Jacques Rogge
Former IOC President

“Fascinerend boek en goed geschreven”
– Jacques d’Ancona
journalist, criticus, presentator

“In dit boek beschrijft oud-topsporter Margriet de Schutter het proces van binnenuit. Letterlijk! Zij weet als geen ander hoeveel energie het kost te stoppen met datgene wat je het liefste doet.”
– Humberto Tan
Presentator, schrijver, kledingontwerper

Boekpresentatie ‘Stoppen & Doorgaan’ 

Iedere week gaat Extopsporter.nl met de camera op pad om te praten met ex-topsporters en specialisten. Hoe is het om te stoppen, hoe gaat het nu met de ex-topsporters, wat hebben ze doorgemaakt en wat voor tips hebben ze? Deze week een compilatie van de boekpresentatie van het boek ‘Stoppen & Doorgaan’, waar schrijfster Margriet de Schutter het eerste exemplaar van haar boek overhandigde aan sportverslaggever en presentator Mart Smeets. Voor meer info over ‘Stoppen & Doorgaan’ lees verder >>

Stoppen & Doorgaan bestellen? Ga naar ons bestelformulier.

Meer openhartige verhalen van ex-topsporters zien? Ga naar de TV Portal >>