Diensten

Over Extopsporter.nl

Extopsporter.nl is de website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je een steuntje in de rug geven als je het even niet meer weet.

Lees verder >>

Diepgaan voor Vancouver

Diepgaan voor Vancouver is een zeldzaam openhartige documentaire over shorttrackster Margriet de Schutter, de weg naar de Olympische Spelen en het moment van stoppen.

Bekijk de documentaire >>

Fysieke begeleiding

Extopsporter.nl biedt begeleiding in het aftrainen. We geven je adviezen en aanbevelingen in het aftrainproces die van belang zijn om chronische klachten te voorkomen.

Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van specialisten waar we je naar door kunnen verwijzen als daar behoefte aan is. Er kan dan individueel gekeken worden naar hoe je op een verantwoordelijke en plezierige manier kunt aftrainen. Dit kan bijvoorbeeld in je eigen sport, maar het kan ook in een andere sport zijn die je plezierig vindt om te doen, mits het dezelfde mate van dynamische en statische belasting heeft als de eigen sport die je jarenlang beoefend hebt. Vervolgens wordt er samen met jou een ‘aftrainschema’ op maat samengesteld.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.