Over Extopsporter.nl

Diepgaan voor Vancouver 

Diepgaan voor Vancouver is een zeldzaam openhartige documentaire over shorttrackster Margriet de Schutter, de weg naar de Olympische Spelen en het moment van stoppen. 
Bekijk de documentaire >>

Follow Us

Extopsporter.nl

Extopsporter.nl is dé website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je een steuntje in de rug geven als je het even niet meer weet. Daarnaast biedt het een platform om (ex-)topsporters en sportorganisaties dichter bij elkaar te brengen.
Ook geeft Extopsporter.nl persoonlijk advies en lezingen voor bedrijven, (overheids)instanties, (sport)organisaties of (sport)verenigingen.
Heb je vragen, behoefte aan een luisterend oor of wil je gebruik maken van een van de diensten die Extopsporter.nl te bieden heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Extopsporter.nl is een initiatief van ex-topsporter Margriet de Schutter.

Hoe het begon 

Na 9 jaar aan topsport te hebben gedaan, heeft Margriet de Schutter haar carrière als shorttrackster in maart 2010 (na de Olympische Spelen in Vancouver) beëindigd. Om een zwart gat te voorkomen, pakte ze het laatste jaar van haar studie Internationale Communicatie weer op en besloot ze de specialisatie ‘Mediastiek’ aan de Hanzehogeschool te volgen. Al snel ontdekte ze hier haar liefde voor het maken van documentaires en besloot ze om hier in af te studeren.