Extopsporter TV

Over Extopsporter.nl

Extopsporter.nl is de website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je een steuntje in de rug geven als je het even niet meer weet.

Lees verder >>

Diepgaan voor Vancouver

Diepgaan voor Vancouver is een zeldzaam openhartige documentaire over shorttrackster Margriet de Schutter, de weg naar de Olympische Spelen en het moment van stoppen.

Bekijk de documentaire >>

.

Vernieuwde druk
Stoppen & Doorgaan

Een inspirerend boek voor iedereen – binnen en buiten de sportwereld – die een verandering doormaakt. Lees verder >>

Stoppen & Doorgaan - vernieuwde druk!

Vlogserie Powervrouwen #2: Het succes van de volleybaldames 

Iedere week gaat Extopsporter.nl met de camera op pad om te praten met ex-topsporters en specialisten. Hoe is het om te stoppen, hoe gaat het nu met de ex-topsporters, wat hebben ze doorgemaakt en wat voor tips hebben ze?

Powervrouwen is de nieuwe vlogserie op Extopsporter.nl, gepresenteerd door voormalig shorttrackschaatsster Margriet de Schutter. Het valt haar op dat de Nederlandse vrouwen het de laatste tijd zo goed doen in de sport. In deze vlogserie gaat ze samen met Reporter Ralph onderzoeken of er een verband te ontdekken is in deze successen.

Deze week onderzoeken we de vraag: wat is het geheim van het succes van de volleybaldames? Je ziet het in deze aflevering.

Donderdag 18 oktober 2018

Meer video’s zien van Extopsporter TV? Ga naar Extopsporter TV >>