TV Portal

Over Extopsporter.nl

Extopsporter.nl is de website voor (ex-)topsporters. Het biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens of na het beëindigen van je topsportcarrière en het kan je een steuntje in de rug geven als je het even niet meer weet.


Lees verder >>

Humberto Tan en Epke Zonderland over Docu

Stoppen & Doorgaan 

Waar de documentaire ‘Diepgaan voor Vancouver’ stopt gaat het boek ‘Stoppen & Doorgaan’ verder. Lees verder >>Diepgaan voor Vancouver 

Margriet de Schutter had van jongs af aan een droom: als shorttrackschaatsster meedoen aan de Olympische Winterspelen in Vancouver. Door jarenlange training komt ze heel ver. Ze wordt lid van het Nationale Shorttrackteam. De zware trainingen en de internationale wedstrijden brengen haar succes, maar ook steeds meer blessures. Heeft ze wel het goede lijf voor shorttrack? Is ze niet te zwaar en kan ze wel diep genoeg zitten op de schaats? Haar enorme wilskracht brengt Margriet vlak bij deelname aan Vancouver.

Als zij haar plaats in het team verliest, komt Margriet in een mentale crisis terecht. Zonder haar topsport weet zij niet meer wie zij werkelijk is. Haar mental coach raadt haar aan weer op zoek te gaan naar haar ware ik. Zo diep als Margriet ging voor Vancouver, zo diep gaat ze ook in deze zeldzaam openhartige film.

In december 2012 is deze documentaire in Milaan geëerd met een Award tijdens ‘s Werelds grootste internationale Filmfestival op het gebied van sport.

Margriet boeken als spreker?

Margriet geeft n.a.v. haar persoonlijke verhaal ook lezingen. Lees verder >>