“Waar een wil is, is een weg, maar wat als deze weg opeens anders wordt of geen weg blijkt te zijn? Hoe ga je hiermee om en hoe buig je dit om naar een ultieme kans?”

Margriet de Schutter, voormalig shorttrackschaatsster en oprichtster van Extopsporter.nl, is hierover een veelgevraagd spreker voor lezingen, webinars en teambuildingsessies. Margriet doet dit op een zeer persoonlijke en authentieke manier, waarbij ze bij haar publiek de gevoelige snaar weet te raken. Aan de hand van haar verhaal laat ze zien hoe je door tegenslagen juist succesvol kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen.


Daarnaast, na de 32 internationale sportkampioenen te hebben geïnterviewd voor het boek ‘The Secret Balance of Champions – Health Challenges in Elite Sport’ ontdekte Margriet interessante patronen voor succes.

Met best practices van Olympische kampioenen in combinatie met haar eigen verhaal, laat Margriet je deze patronen zien en geeft ze jou (en je organisatie of team) tools om het beste uit een situatie te halen en hoe je de ultieme balans (her)vindt naar succes.


In overleg kan het thema afgestemd worden voor jouw event. Voorbeelden van thema’s kunnen zijn:

– Hoe buig ik een tegenslag om in een kans?
– Hoe ga ik om met verandering?
– Hoe haal ik het beste uit mezelf, mijn bedrijf of team?
– Hoe kan ik door kwetsbaarheid enorm krachtig zijn?
– Hoe (her)vind ik de ultieme balans naar succes?

Daarbij is er de mogelijkheid dat de openhartige documentaire Diepgaan voor Vancouver vertoond wordt.

Neem gerust contact op voor meer informatie.